Over WBA Export

Zaken doen tussen Europa, China of Afrika?

Met de internationalisering van de economie wordt het steeds gewoner om producten over de hele wereld te verschepen. Kleding, gadgets, sieraden en zelfs meubels worden in bulk aangeleverd over heel de wereld. Voor Europa zijn booming economieën Afrika en Azië een afzetmarkt om rekening mee te houden.
 
​Het probleem is vaak dat de producten uit (bijvoorbeeld) China, geen authentieke producten zijn, maar imitatieproducten. Zonder de juiste kennis kan dit tot een miskoop leiden. Binnen China zelf ontstaat hierdoor een steeds grotere vraag naar Europese kwaliteitsproducten waaronder baby- en gezichtsproducten. Een ideale kans voor Europese leveranciers om hier op in te springen.
 
Maar hoe begint men aan zo'n internationaal avontuur? Vaak is het moeilijk om contact te leggen met Chinese of Afrikaanse importeurs, door een taal-, cultuur- of vertrouwensbarrière. Zonder de juiste aanpak kan het een duur plan zijn dat weinig rendement oplevert.


Laat de connectie leggen door locals

WBA Export BV bestaat uit mensen die weten wat zij doen. Ons team bestaat uit ervaren trade professionals met roots in Nederland (Europa), Afrika en China. Hierdoor spreken we niet alleen de taal, maar kennen we ook de ins en outs van de lokale cultuur.  Hierdoor weet u zeker dat uw export partij op de juiste manier wordt benaderd en behandeld. Dit is van levensbelang om een positief rendement op uw export te kunnen garanderen.
 
Met onze lokale kennis, van de Nederlandse/Europese, Chinese en Afrikaanse markt en de verschillende culturen kunnen wij garanderen dat uw exportplannen in de beste handen zijn. Door middel van ons professionele contact met de afnemers bent u zeker van een langdurige samenwerking met afnemers in de belangrijkste groeit economieën van dit moment.


Waardoor WBA Export BV zich onderscheidt::

  • Wij leggen de verbinding tussen vraag en aanbod
  • Wij spreken de taal van uw exportbestemming
  • Wij regelen het contact tussen u en uw afnemer
  • Eventueel regelen wij ook het transport van uw goederen
  • Wij werken even actief met de partijen in Europa, Afrika en Azië om de perfecte handelsdriehoek en naadloze samenwerking te garanderen

 


 
Share our website