Wie zijn wij

WBA heeft de volgende twee oprichters:

 

Winnie Fung

Winnie Fung​ is geboren en getogen in Nederland. Van huis uit is Winnie belastingadviseur. Zij heeft meer dan 10 ervaring opgedaan bij grote bedrijven als KPMG, Deloitte en PwC. Sinds begin 2012 is ze als zelfstandig ondernemer begonnen en werkt als in-house BTW specialist, met focus op het adviseren van internationale bedrijven. Door haar succes heeft zij hiernaast in samenwerking met een oud-collega van Deloitte een extra bedrijf opgestart voor Fiscale Vertegenwoordiging. Met haar Chinese achtergrond spreekt zij vloeiend Kantonees en Mandarijn. Zodoende heeft Winnie de afgelopen jaren veel contact gehad met Chinese bedrijven en kansen blootgelegd op de Chinese markt voor Europese producten.
 
Betrouwbaarheid is voor Chinese consumenten erg belangrijk geworden vanwege de imitatieproducten die in China rondzwerven. Winnie spreekt de Chinese taal en kent de cultuur. Daardoor heeft ze het vertrouwen gewonnen van een breed netwerk in China en weet ze succesvolle handelsconnecties te leggen.  
 

Biniam Petros

Biniam (Ben) Petros is in 1989 naar Nederland gekomen vanuit zijn geboortestad Addis Abeba, Ethiopië. In de daaropvolgende 5 jaar heeft hij een opleiding in bedrijfsadministratie gevolgd. Met de vergaarde kennis is hij terug gegaan naar Ethiopië en heeft hij daar een eigen bedrijf opgezet, gespecialiseerd in de verhuur van bouwmachines. In 2000 heeft hij een jaar in de Verenigde Staten doorgebracht en daarna is hij teruggekeerd naar Nederland. Vanaf 2007 tot heden is Ben zzp’er in de tolk-en vertaalbranche.
 
Zaken doen, vooral im-/export, heeft Ben altijd geboeid en in de loop der jaren heeft hij een breed netwerk opgebouwd van Afrikaanse ondernemers. Dit netwerk zet Ben in om klanten van WBA Export BV in contact te brengen met de best passende partijen in Afrika.

 

 

 

Share our website